De Knop Recycling

De Knop Recycling BVBA / SPRL
Mariemontkaai 20
1080 BRUSSEL / BRUXELLES
Tel: 02 410 43 36
Fax: 02 410 38 99
de.knopmet@skynet.be

HISTORIEK

Het begon allemaal in 1903, Joseph De Knop was een paarden voerman die met paard en kar schroot ging ophalen bij handelaars en in fabrieken.

DE PASSIE VOOR RECYCLING WAS GEBOREN IN DE FAMILIE! 


De onderneming werd door de jaren heen steeds meer en meer uitgebreid.

In 1926 volgde zijn zoon, Victor Deknop, die al sinds zijn 14de in het beroep zat hem op. Hij werkte de onderneming op een industriële manier uit door het aanschaffen van verschillende machines zoals metaal persen en scharen.

Na de 2de wereldoorlog deed kleinzoon Joseph Deknop zijn intrede in het bedrijf. In 1951 gaf Victor Deknop de fakkel dan uiteindelijk volledig over aan zijn kleinzoon. Ook Joseph Deknop heeft zijn steentje bijgedragen aan de evolutie van het bedrijf, hij introduceerde transport van schroot per container.

In 1968 deed uiteindelijk de achterkleinzoon Maurice De Knop zijn intrede in de onderneming. Een jaar later in 1969 deed ook schoonzoon Robert Ecker, getrouwd met Marie-Josée Deknop zijn intrede.

Na enkele jaren ervaring , in 1986 gingen Maurice en Robert de uitdaging aan, en creëerden samen de vennootschap Ets De Knop Etn.

Doorheen de jaren bleef de onderneming groeien en was er een continue cirkel van evolutie aan de gang. Sinds enkele jaren zijn ook de kinderen van Robert en Maurice actief in de onderneming, hierdoor kwam in 2010 ook de beslissing om van Ets Deknop Etn, De Knop Recycling BV / SRL te maken.

Het gaat momenteel al om de zesde generatie van herwinners in afwachting tot de zevende. 

DE TOEKOMST IS DE RECYCLAGE VAN SECUNDAIRE GRONDSTOFFEN.

De Knop Recycling vroeger